Itt egy jó bor mellett a nyári gumikról is lehet beszélgetni

Szüleim minden nyáron lepasszoltak nagyszülőkhöz, hogy legyen, akik vigyáznak rám, miközben ő távol vannak. Igazából nem bántam, mert így egyszerre lettem városi és vidéki is. Szűk három hónap bizony nagyon sok idő, több éven keresztül elfogynak az új dolog, amit még fel lehet fedezni. Ezt nagyszüleim is észrevették és 12-13 évesen már nem túlzottan tudtam lekötni magamat náluk. Erre nagyapám kitalálta, hogy kísérjem el őt a ”hivatalába” ahol szokott találkozni a barátaival. Nem tudtam mire gondol, amíg meg nem láttam a Muki nevű presszót.

Ez egy tipikus vidéki presszó, azaz inkább kocsma volt, ugyan annyian álltak előtte dülöngélve, mint benne. Mindez persze délután 1 órakor. Hamar befogadtak a helyi italmesterek köreikbe, bár az igaz, én nem nagyon ittam, hanem csak a beszélgetésekbe vettem részt, főleg csal hallgatóként. Jól emlékszem a leggyakoribb téma az autógumik voltak, pontosabban a traktor gumik. Mindig volt valami újság ki honnan vásárolt, vagy éppen hol foltoztatta be abroncsát. Aztán ahogy telt múlt az idő, és a rendszer is változott, egyre többen váltak meg földjüktől és ezáltal zetorjuktól. Innentől kezdve a beszélgetések nagy része átváltott autógumikra. Mindig képben voltam, az adott évben mik a legmegbízhatóbb márkák.

ittMár nem vagyok vidéken annyit nagyszüleimnél, mert sajnos papám 3 éve elhunyt és a dolgozó ember nem tud elegendő időt szánni a szeretteire. Nagyanyám a túl sok hivatalba járást okolta papám haláláért, de ki tudja. Így sajnos már nincs annyi lehetőség elmefuttatásokat folytatni abroncsokról. Évente 1-2 alkalom van már csak, amikor a régi öregekkel összefutok a Mukiban, bár már a serdülőkoromban kialakult asztaltársaság jócskán átalakult. Egy szerencsém van, hogy az új tagok is szívesen beszélgetnek autógumikról és legalább megtudom, ki melyik márkát tartja a legtöbbre. Amint megtudtam mi a legjobb választás most a piacon, itt ezen a weboldalon, már meg is rendelem a gumikat, hogy az adott, vagy a következő évszakra már felkészült legyek és ne érje se engem se a kocsimat meglepetés. Amit igazán szeretek a gumidiszkont.hu-ban az az, hogy csak új abroncsokat tudok vásárolni, használtakkal nem foglalkoznak, azaz én, mint felhasználó nem találkoztam ilyesmivel. Egyszerűen fizethetek bankkártyával vagy utánvéttel is.

Örülök annak, hogy tiniként tájékozott lettem autós témában, mert sok utánajárást spórolok meg most magamnak és bátran merek választani a rengeteg új autógumi közül, amit a gumidiszkont.hu állít elém!