Jó borral ünnepelni az ingatlan eladást

Családunkban minden jeles alkalmat meg szoktunk ünnepelni, legyen az születésnap, névnap, évfordulók, diplomaosztó egyszóval minden olyan alkalmat, melyet érdemesnek tartunk és meg szeretnénk osztani a szűk vagy tágabb családdal. Népes társaság vagyunk, ezért nem könnyű leszervezni ilyesmit, de jó előre tudjuk mikor kinek lesz egy jelentősebb életeseménye és elkezdődik a szervezés. Van egy kedvenc borozónk, ahol mindig foglalunk egy kisebb termet és ott tudunk összegyűlni, és fogyasztani a ház borait. Szinte már törzsvendégeknek számítunk, a pincérek és a tulajdonosok is már név szerint ismerik a családtagjainkat. Remek jó szívvel megyünk oda minden jelentősebb eseményt megünnepelni, mindig szívélyesen és finom borokkal várnak bennünket.
Nem volt ez másképpen sem, mint amikor eladtam a lakást. Hosszú út vezetett odáig, de minden könnyebben ment már, mikor rátaláltam egy csodálatos honlapra, melyen ingyen tudtam feladni a hirdetésemet. Ez honlap, melyet az tulajdonosai úgy alakítottak ki, hogy mindenki számára elérhető legyen és mindenki könnyűszerrel tudja a saját céljaira használni. Nem csak ingatlanokat lehet itt hirdetni, és az ingatlanok között keresni, de még hirdetést lehet feladni, tárgyak, használati eszközökre is. Engem csak a lakás hirdetés feladása érdekelt jelen helyzetemben. Nagyon megörültem, hogy ingyenesen adhattam fel a hirdetéseimet, minden leírásban foglaltak korrekt feltételekkel. Mindinkább az oldal feltételrendszere, azt szolgálja, hogy könnyebb legyen egy – egy házat vagy lakást eladni, és a vevőik számára kedvezzenek.

Az oldal mindig törekedik arra, hogy valós adatokat közöljenek az ő felületükön, ne tudják az esetleges vevőket átvágni, vagy megtéveszteni.

Magam részéről ez meg sem fordult a fejemben, én csak azt szerettem volna, és vártam el, hogy könnyedén és kevés időn belül el tudjam adni a lakásomat. 
Ennek tudom azt be, hogy az oldal üzemeltetői kérik a hirdetőiket, hogy az általuk kínált házak és lakások mellé írjanak egy szabad megfogalmazású leírást, melyben az eladásra kínált ingatlanokat saját szavakkal jellemzik a tulajdonosai, de nem csak ehhez a leíráshoz biztosítanak tárhelyet az üzemeltetők de még fényképeket is tudnak az eladók feltölteni. Ezzel is mindinkább az eladást tudják ösztönözni és a vásárlókat tudják arról biztosítani, hogy a leírásban szereplő akár az ingatlan állapotára vonatkozó adatokat alátámasztják képekkel, ezzel is valós képet alakítanak ki, valós információkat közöl. Ez az oldal üzemeltetői számára is rendkívül fontos.

Én is így tettem, mindent a lehető legprecízebb módon kitöltöttem. Rengeteg képet készítettem, hogy megismerhető legyen virtuálisan is a lakásom, hogy a vevők teljes képet kapjanak arról, amilyen valójában is. Remek állapotban van egyébként és szép időket töltöttünk egymás társaságában, mindenhez közel van és remek a közlekedés a környéken, ideálisnak jelöltem meg minden korosztály számára. A címszó pedig nem volt más mint; eladó lakás nyíregyháza.

Úgy gondoltam, hogy ennek, hogy eladó lakás nyíregyháza, mindenképpen szerepelnie kell az ajánlásban is és a görgetési felületen is. Persze megjelölésre került ez, hogy a lakás eladó és, hogy Nyíregyházán található. Ez már azért is jelentős, mivel az oldal rendelkezik nagyszerű módon, még erre is gondoltak az oldalt üzemeltetői, hogy szűrök segítségével tudnak keresni az érdeklődök az eladásra kínált ingatlanok között. Remekül működik ez a funkciója is, és ezáltal az én lakásomra is rá tudtak keresni a cím megadása miatt, hogy Nyíregyházán található, beállítva a régiót ezt hozza ki a szűrő.

Nagyon kedves telefonos érdeklődőim volt és akik személyesen megjelentek azokkal is rögvest egy hullámhosszra kerültünk. Mindenki jelezte felém, hogy mennyire örülnek, hogy ezen az oldalon megtaláltuk egymást, és hogy milyen jó az oldal kialakítása, valamint megjegyezték, hogy szuper, hogy sok képet csatoltam az ingatlanról. Rögtön bele tudták magukat képzelni, és vizionálni tudták a jövőjüket az ingatlanban, olyan is akadt, aki semmit nem változtatott volna a lakás kinézetén, elrendezésén. Végül is meg tudtunk egyezni az egyik jelentkezővel, aki szintén kiemelte, hogy mennyire örül és hálás a hirdetési oldal üzemeltetőinek, hogy lehetőségünk nyílt általuk megkötni az adás-vételt. A barátai számára is ajánlani fogja az oldalt, mivel a szabályai miatt valós képet nyújtanak az általuk hirdetett lakások.