Mi illik a legjobban a vörösborhoz? Egy szép Swarovski nyaklánc!

A barátnőimmel imádunk borozgatni. Néhány éve kezdtünk el ismerkedni a minőségi borokkal és néhány jó kézikönyv, illetve annál több kóstolgatás segítségével, elkezdtük bővíteni a borról való tudásunkat. Fajták, aromák, savintenzitás, borvidékek és még sorolhatnám… Szépen lassan elkezdtünk ismerkedni ezekkel. Úgy alakult, hogy a kedvencünk a vörösbor lett. Persze nem minden fajáért rajongunk, hiszen a bikavér nem áll olyan közel a szívünkhöz, a pinot noir azonban annál inkább. Sokáig sorolhatnám, hogy melyik finom és melyik nem, de mivel az ízlés egy elég szubjektív dolog, ezért nem látom értelmét. Mindenkinek saját magának kell azt kitapasztalnia, hogy milyen bort szeret.

swarovski nyaklánc vörös borAmióta ennyire vörös pártiak lettünk, azt vettem észre magamon, hogy maga a vörös szín is vonzani kezdett. Korábban nem szerettem, mert túlságosan hivalkodó és buja színnek tartottam, az utóbbi időben viszont már szépnek látom. Beszereztem már pár piros színű felsőt, amiket előszeretettel veszek fel olyankor, mikor borozni megyünk. Nőből vagyok, le se tagadhatnám. Egy férfinek valószínűleg sosem jutna eszébe a borhoz öltözni, de nekem viszont annál inkább!

Múlt héten viszont azon kaptam magam, hogy ismét a borhoz vásárolok, csak ruhák helyett ez úttal a kiegészítőkre terelődött a figyelmem. Hogy pontosítsak, éppen Swarovski nyakláncokat nézegettem, mert szükségem voltam egy elegáns, csillogó kiegészítőre. Miért? Mert az egyik barátnőm, Sári, lefoglalt a csapatunknak egy vacsorával egybekötött borkóstolót a város legnépszerűbb, legelegánsabb és legfelkapottabb boros helyére! Nagyon izgatott vagyok miatta, várom is, de azért félek is egy kicsit. Mivel ez egy sokkal elegánsabb hely, mint amilyenre általában menni szoktunk, ezért illik úri hölgy módjára kinézni. Szerencsére van egy nagyon elegáns kis fekete ruhám, ami illeni fog az alkalomhoz, de az ékszereim inkább bohókásak és fiatalosak, mint klasszikusak és elegánsak.

Úgy gondoltam, hogy egy diszkréten csillogó, Swarovski nyaklánc tökéletesen illene az alkalomhoz. Próbáltam olyat választani, amit akár a hétköznapokban, egy egyszínű pólóval és farmerrel is felvehetek, amellett, hogy egy koktélruha kiegészítőjeként is megállja a helyét. Szerencsére nem volt nehéz dolgom, mert azon a honlapon, amit Viki barátnőm ajánlott nagyon nagy volt a választék, szóval kedvemre nézelődhettem, ráadásul még a lakásból sem kellett kilépnem a vásárláshoz, mert a megrendelt termékeket házhoz is szállítják!

Nem volt egyszerű kiválasztani csupán csak egyet, hiszen legszívesebben a webáruház teljes kínálatát megrendeltem volna, de azért megtaláltam azt, ami a legjobban illik hozzám. Nem meglepő módon ismét a vörös szín győzött, egy piros kristályokkal kirakott Swarovski nyaklánc boldog tulajdonosa lettem. Várom már, hogy a borkóstolón felavathassam!