Natúr kozmetikumok minden-érzékenységre? Megérkezett!

natur kozmetikumokAmikor az abszolválás után elutaztunk a többiekkel, hogy megünnepeljük az eredményeinket, nagy meglepetésünkre a rengeteg alkohol nem csupán a szervezetünk belső működését borította fel. Az egész társaság annyit ivott, hogy egyszerűen kiszáradt a bőre. De nem kicsit, hanem teljes mértékben szárazzá vált, kicserepesedett, szinte a horzsolt bőr látványához konvertált. Eléggé meg is ijedtünk, hogy mi lelt minket, de mivel kollektív volt a probléma, betudtuk a bor jótékony hatásának.

Az egyik kedves barátunk, Iluska, aki igazán a szappanok rajongója, megemlítette, hogy vannak bizonyos natúr kozmetikumok, amelyek segíthetnek a helyzetünkön.

Szóval rendeltünk az aquamundi.hu oldaláról néhány szappant, de főleg hidratáló krémeket. Ancsa, a feleségem allergiás mindenféle adalékanyagokra, és a szuper érzékeny bőrére külön szoktunk méregdrága tusfürdőket szerezni külföldről. Kipirosodik a bőre, viszket mindenféle olyan dologtól, amely nem növényi, vagy natúr alapanyagokból készült. Szóval eléggé meglepődtünk, hogy az aquamundi.hu magyar termék, ráadásul ennyire jó áron árusítják. Ancsa is el volt csodálkozva teljesen, aztán amikor Iluska meghozta a rendelt szappanokat és hidratáló krémeket, még inkább meglepődtünk a dolgon.

Ancsi a kezére kente a krémet, félve, hogy nagyon fog fájni napokig megint. A legutóbbi kísérletezésünk alkalmával kiütéses lett, és nem csak a bőre sérült: az egész immunrendszer legyengült a próbálkozásunk miatt, két napig ágyban volt, lázasan, betegen, sajnáltam szegényt nagyon. Hideg vizes fürdőt is kellett vennie, annyira rosszul volt. És mindez a nem természetes hozzávalók miatt…

Viszont amikor az Aqua Mundi termékét kente magára, a hidratáló krém hatása szinte azonnal látszódott. A keze puha lett, a pirosság pedig enyhült meglehetősen. Nagyon megdöbbentünk…

Aztán a rendszeres használat során még durvább lett a változás. Egész nap hidratáltan tartotta a kezét a krém, a bőre nem szokta meg, vagy meg is szokta, csak jót tett neki ez a megszokás. Pihe-puha volt a kézfeje, nem fájt neki. Elmúlt a szárazság, a viszkető érzés. Még a bőrgyógyász is meg volt lepődve ezen a drasztikus változáson, amin Ancsa bőre keresztülment.

Az Aqua Mundi használata után még az allergiája is enyhült az állatszőrökre! Bátran simogatja a mai napig Mumut, a kislányunk cicáját.

Hála istennek Alíz, a kicsi lány nem örökölte az anyukája érzékenységét, de neki is elkezdtük a bőre kezelését ezekkel a szappanokkal, natúr kozmetikumokkal. Az ő finom hámszöveteivel is kíméletesen bántak az anyagok, újra kellemesen csalódtunk tehát az Aqua Mundi termékeiben.

Bevásároltuk már az összes szappant, a hévízi iszapostól a mentásig, vettünk ajakírt is, (nem is hallottam ezelőtt natúr szájápolóról) mind bevált természetesen.

Bátran ajánljuk a barátainknak, ismerőseinknek, munkatársainknak az Aqua Mundi oldalát, hiszen maximálisan elégedettek vagyunk a termékekkel. Ráadásul, ha valakinek a bőrével nem lenne kompatibilis a szappan, vagy az egyes natúr kozmetikumok, visszafizetik kérdés nélkül a termék árát. Nem is beszélve arról, hogy a kiszállítással kapcsolatban is vannak engedményeik, kedvezményeik.

Mindenesetre engem és a családomat meggyőzött: jó  árú, minőségi termékeket kapunk, amelyek teljesen jó hatással bírnak az érzékeny bőrre, sőt, mintha kezelnék és a bőrérzékenységből fakadó tüneteket, enyhítenék őket. A hosszú távú használat során feleségem azt tapasztalta, a tünetek tartósan javultak… szóval ezek a natúr kozmetikumok nem viccelnek, annyi szent!

Legutóbb a kisbabánk szemébe került egy kicsi szappan, eléggé bepánikoltunk, hogy elkezd majd bömbölni megint, nagyjából kétpercenként felsír, és két órán keresztül kell tutujgatni, hogy elhallgasson aztán, szóval nagy volt a rettegés és a félelem, de ez a termék, az Aqua Mundis szappan annyira natúr, hogy arcmosás alkalmával, még egy kisbaba szemébe kerülve sem okozott kellemetlenséget, csípő érzést…

Szóval meleg szívvel ajánljuk, egy szó mint száz!