Star wars játékot adtunk a keresztfiamnak

A barátommal nagyon szeretünk borozóba járni. Imádjuk a frissen érlelt borokat, és általában végigkóstoljuk mindegyik fajtát. Persze a jó bor drága, de az ízélményért úgy gondolom, hogy néha megéri. Régebben a nővéremék is velünk tartottak, de amióta megszületett a kisfiúk azóta sokszor lemondják, ugyanis ezeken az estéken nincs kire hagyni a gyerekeket. Sajnos a szüleik még dolgoznak, és estére már annyira elfáradnak, hogy egyszerűen nem tudnak már átmenni vigyázni rá. Ezt mi teljes mértékben megértjük. Amikor az embernek már nem csak saját magára kell gondolnia, hanem a gyerekre is. Nem tud minden héten elmenni csak úgy szórakozni. Mondjuk végtére is mi próbálunk segíteni nekik, és amikor csak szükséges, elvállaljuk a gyereket, na meg mivel szerencsére én lettem a keresztanyja, így duplán a kötelességemnek érzem, hogy mikor tudok, akkor besegítsek nekik. Ráadásul azt bizonyosan tudom, hogy a szüleink nem állnak feltétlen rendelkezésükre mindig, mivel anyánk ellenezte a fiatalon kötött házasságukat és a fiatalon szült gyereket is. Persze én ezt nem látom jónak, ugyanis véleményem szerint onnantól, hogy a gyerek felnőtt és elköltözött, már semmilyen beleszólása sincs annak életébe. 

Most, hogy már a gyerek óvodás, a nővérem is tud dolgozni, és már egészen belejöttek a dologba. A kisfiú, Ákos nagyon aranyos. Imádja a star warst. Persze a nővérem szerint még túl kicsi ahhoz, hogy ilyen filmeket nézzen, így csak a rajzfilmes változatot engedte neki, az apuka mégis megnézte a kicsivel a star warst. Mikor a nővérem kérdőre vonta, csak annyit mondott, hogy ő nem tehet róla, a gyerek erősködött. Ja persze. A gyerek.

star wars jatekok

Nos, bár a nővérem nincs oda érte, én azért mégis úgy döntöttem, hogy lehetőleg valami jó kis star warsos ajándékot szeretnék adni neki. A helyzet az, hogy a star warsos játékok alapvetően nagyon drágák. Mivel nem csak kisfiúknak vesznek a szülők, hanem vannak lelkes gyűjtők is, akik rengeteg pénzt ki tudnak adni egy eredeti bábuért. Vagyis bocsánat, akciófiguráért.

Aztán a barátom mutatott egy játékshopos oldalt az interneten, ahol nagyon sok star wars játék volt kapható készleten. És ráadásul nem is voltak olyan drágák! A bolti ár töredékéért árulták őket! Több, mint 300 star warsos játék közül lehetett válogatni. Volt társasjáték, star warsos gyurma szett, és természetesen akció figurák is. Mivel a gyerek szereti a szerepjátékokat, vagyis egészen pontosan szeret kitalálni történeteket és azokat eljátszani, így mindenképpen valami plüssöt vagy akciófigurát lenne jó neki venni. 

Tudom, hogy nagyon szereti a plüssállatokat, és talán a nővérem se akadna ki, ha egy kedves kis puha plüssállatot vennék neki, így kiválasztottam egy Chewbaccas plüsst. Ismerem a keresztfiam, és tudom, hogy nagyon szereti Chwebaccat, sőt tudom, hogy ő a kedvence. Valahányszor meglátja, elneveti magát a szőrös barát láttán. És ez a Chewbacca plüss olcsó volt, és elég jól hasonlított a filmben szereplő állatra. Eldöntöttem, hogy ha Chewbacca rendben megérkezik, és olyan lesz, mint a képeken, akkor biztosan rendelek még az oldalról, hiszen 20 ezer forint felett ingyenes a szállítás.

Chewbacca szerencsére hamar megérkezett, a futár nagyon kedves volt, és pozitívum, hogy lehetett utánvéttel is fizetni. Kicsomagoltuk és szerencsére nem kellett csalódnunk, Chewbacca pont úgy nézett ki, mint a képeken.

Eljött a várva-várt születésnap és nagyon megörültünk neki, hogy immáron 5 éves lett a kis lurkó. A nővérem rendelt neki star wars-os tortát is. Amikor kibontotta a kis ajándékát, felragyogott a szeme. Nagyon tetszett neki, és magához ölelte a kis plüssállatot. Ekkor mindenki ajnározta, és megdicsérte az ajándékát. A nővérem meg is kérdezte, hogy honnan rendeltük. Én megmondtam, hogy a jatekwebshop.eu-ról. És azt is hozzátettem, hogy sok akciós játék van és 20 ezer forint felett nem kell fizetni a szállításért. Ő nagyon hálás volt, én pedig nem bánom, hogy elárultam a titkos kis helyet. Rendeljen csak ő is onnan. A keresztfiam megérdemli. Remélem a jövőben is ilyen jó keresztanyja lehetek!