Városnézés és helyi borok megkóstolása baráti társasággal

Minden évben szervezünk barátainkkal egy kis kikapcsolódós hétvégét, kezdetben párokként, később házaspárokként, most már szülőként a gyerekekkel megyünk mindenfelé. Lényeg mindig az volt, hogy együtt legyünk a régi barátságot tartsuk fent minden körülmény között. Most már természetesen nagyon másfajta programokat szervezünk, de mindig jelen van, hogy a helyi specialitásokat legyen az szó ételről, vagy a jó minőségű italokról mindig megkóstoljuk, kipróbáljuk, hogyan is főznek és milyen szőlő terem a vidéken. Ezen az alkalmon egy borozóba tértünk be, hogy megkóstoljuk a helyi nevezetes nedűt, amiről már mindenki ódákat zengett. Miközben a felnőttek ízlelték a bort a gyerekek az udvaron tudtak játszani, és végre jutott idő egy kis elmélyült beszélgetésre is.

A társaságban folyamatos a gyermekáldás, ezért volt köztünk még babakocsiban érkező gyermek is. Nagyon masszív, jól megmunkált babakocsi szolgált a baba közlekedésében jó szolgálatot. 

Meg is kérdeztem barátnőmet, hogy hol vették ezt a remek kis járművet. A babakocsit online rendelte, talált az interneten egy remek céget, még akkor amikor várandós volt. Nagyon nagy igényeket és elvárásokat támasztott a babakocsival szemben, amit csak ez a cég tudott teljesíteni. Nagyon meg is örült, amikor rájuk talált. Számtalan termékük van, babakocsi tárház áll a leendő szülők, vásárlók rendelkezésére. Aki hajlamos elveszni a rengeteg kínálatban, annak a cég rendkívül sok segítséget nyújt a legmegfelelőbb babakocsi kiválasztásához. Elsősorban, minden babakocsihoz tartozik egy nagy terjedelmű, részletes leírás, ebben benne foglaltatik, a babakocsi anyaga, vázszerkezete, szellőzése, összecsukhatósága és súlya. Minden olyan ismérv, ami a döntést meg tudja könnyíteni és a választást fel tudja gyorsítani. Ezt szolgálja még az is, hogy minden egyes termékhez fényképet csatoltak, hogy a külleme is látható legyen, nem csak az egyéb paraméterei. Nagyon nagy segítség ez minden leendő szülő számára. De nem csak termékleírás található a babakocsik képe mellett, hanem jellemzés is, hogy milyen terepviszonyra ajánlják az egyes kocsikat. Barátnőmék is mérlegeltek e téren, úgy mesélte. Mivel nem annyira aktív sportolók, de szeretnek sétálni, ezért egy masszívabb, ám könnyű babakocsira esett a választásuk.

Sokat mérlegeltek a férjével, ennél a remek cégnél egy típusú babakocsi több színben is elérhető, attól függően, hogy a kedves szülők, milyen színvilágban szeretnének gondolkodni, elérhető a bézs számos árnyalata, valamint jelen vannak még a szokványos babarózsaszin és babakék változatok is. Aki hagyományos módon szeretné használni a színeket. Barátnőmék egy bézs színűt választottak, az minden színnel jól kombinálható, és inkább a kiegészítőkre helyezték a hangsúlyt az mutatja a meg a baba nemét.

Miután átbeszélték megbeszélték, hogy milyen anyagból is legyen a babakocsi, legyen bőr vagy textil de vízlepergetős, és a belső része legyen antibakteriális, és ionnal kezelt. Ezen kritériumokkal meg is találták azt a remek babakocsit, amivel most is a társasággal tartottak. Kérdeztem, hogy milyen a pakolhatósága, olyan téren, hogy a kocsiban való elhelyezése mennyire nehéz, illetve hogy milyen a súlya a babakocsinak. Ez is feltétel volt a kiválasztás során, hogy könnyű legyen felemelni és könnyen összecsukható és tárolható legyen, hogy barátnőm egyedül is a kocsiba tudja rakni. A váza könnyű alumíniumból készült, ezért tényleg könnyű a vázszerkezete.

Miután a babakocsit forgalmazó cég honlapja rendkívül jól használható, segítséget nyújtanak a felvázolt pontok a babakocsi megrendelésében. Barátnőmnek azonban volt még ezen felül is kérdése, ezért felhívta az ügyfélszolgálatukat, ahol egy nagyon kedves női hang, készséggel állt a rendelkezésére, és minden kérdésére nagyon bőven adott választ. Ezek a válaszok segítettek a döntésben. A megrendelést követően, a megrendelőben foglaltak szerint, a futár időben meghozta a terméket, mely nagyon jó minőségű, jól becsomagolt, így egy karcolás sem esett a terméken. Nagyon megbízható a cég, azt a minőséget garantálja, melyet feltűntet a honlapján és én is látom, hogy rendkívül masszív babakocsit forgalmaz. Barátnőm ezt a céget mindenkinek csak ajánlani tudja, aki babakocsi vétel előtt áll, mert gyorsak, megbízhatóak és garantált a jó minőség, mely a babák számára is fontos.